front desk triaderm

GRATIS CONSULT?

Plan uw afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

telefoon_icon  030 271 55 11 (Utrecht)
telefoon_icon  026 202 26 56 (Arnhem)

Om een afspraak te maken kunt u ook het contactformulier invullen. 

 

Triaderm Utrecht

Triaderm Utrecht is onze eerste vestiging: geopend in 2007. Sindsdien zijn we hét adres om naartoe te gaan als u op zoek bent naar kwaliteitstherapieën voor uw huid. Mede-eigenaresses Eva Bonthuis-Muller, Kim Berger en Anke Ellenbroek staan hier met hun team van huidtherapeuten klaar om uw huid te verzorgen en te verbeteren.

De praktijk bevind zich in een modern en volledig gerenoveerd pand op de Alexander Numankade in de Utrechtse Zeeheldenbuurt. We hebben hier vier behandelkamers tot onze beschikking waar onze huidtherapeuten u graag helpen bij het mooier en gezonder maken van uw huid. Tevens vindt u een andere zorgprofessional op het gebied van huid- en voedselintoleranties en natuurgeneeswijzen.

Triaderm Utrecht is een volledig geoutilleerde huidkliniek, waar u onder één dak terecht kunt voor de meest voorkomende huidbehandelingen. Niet alleen bieden we de beste acnébehandeling van Utrecht, ook kunt u bij ons terecht als u last hebt van bijvoorbeeld ontsierende littekens, verschillende soorten wratjes, rosacea of gevoelige huid. Hiernaast hebben we de meest moderne laser tot onze beschikking waarmee laserontharen, pigmentvlekken, couperose en beenvaatjes verwijderen veilig kan worden uitgevoerd. Vraagt u zich af of u met uw huidprobleem terecht kan bij Triaderm of heeft u een andere huidgerelateerde vraag die een door een huidtherapeut zou willen laten beoordelen? Dan kunt u met uw vraag altijd een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult.

Bij Triaderm bent u altijd in goede handen. We werken uitsluitend met HBO opgeleide en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten. Om deze kwaliteitsregistratie te behouden dient ieder zich na- en bij te scholen volgens strenge eisen. Ook is elke therapeut aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Daarnaast werken wij in een team waarbij
regelmatig overleg plaatsvindt. Zo kunt u rekenen op de beste huidzorg.

We hopen u snel te kunnen verwelkomen in onze praktijk in Utrecht.

Triaderm Utrecht, Alexander Numankade 199, 3572 KW, Utrecht

Triaderm Utrecht, de beste therapieën voor je huid