Triaderm Arnhem foto van de balie

GRATIS CONSULT?

Plan uw afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

telefoon_icon  030 271 55 11 (Utrecht)
telefoon_icon  026 202 26 56 (Arnhem)

Om een afspraak te maken kunt u ook het contactformulier invullen. 

 

Triaderm Arnhem

Triaderm Arnhem is de nieuwste vestiging van onze praktijk. Sinds juni 2017 kunt u hier terecht voor vrijwel alle huidtherapieën. Al geruime tijd bestond de wens om in Arnhem een tweede Triaderm vestiging te openen. Triaderm huidtherapeute en mede-eigenaresse Anke Ellenbroek is opgegroeid in de regio Arnhem. Bovendien ontbrak er in deze regio een huidtherapie-kliniek concept zoals dat van Triaderm.

De praktijk bevindt zich in een modern en volledig gerenoveerd pand op de Eusebiusbuitensingel aan de rand van het centrum van Arnhem. We hebben hier vier behandelkamers tot onze beschikking waar onze huidtherapeuten u graag helpen bij het mooier en gezonder maken van uw huid. In een van de behandelkamers vindt u een andere zorgprofessional op het gebied van allergieën en natuurgeneeswijzen.

Triaderm Arnhem is de eerste huidkliniek in de regio waar u onder één dak terecht kunt voor alle meest voorkomende huidbehandelingen. Niet alleen bieden we de beste acnébehandeling van Arnhem, ook kunt u bij ons terecht als u last hebt van bijvoorbeeld ontsierende littekens, verschillende soorten wratjes, rosacea of gevoelige huid. Hiernaast hebben we de meest moderne laser tot onze beschikking waarmee laserontharen, pigmentvlekken, couperose en beenvaatjes verwijderen veilig kan worden uitgevoerd. Vraagt u zich af of u met uw huidprobleem terecht kan bij Triaderm of heeft u een andere huidgerelateerde vraag die een door een huidtherapeut zou willen laten beoordelen? Dan kunt u met uw vraag altijd een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult.

We hopen u snel te kunnen verwelkomen in onze praktijk in Arnhem.

Triaderm Arnhem, Eusebiusbuitensingel 32, 6828 HW, Arnhem

Triaderm Arnhem: de beste therapieën voor je huid.