GRATIS CONSULT?

Plan uw afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

telefoon_icon  030 271 55 11 (Utrecht)
telefoon_icon  026 202 26 56 (Arnhem)

Om een afspraak te maken kunt u ook het contactformulier invullen. 

 

Onze therapeuten

huidtherapeut anke

Anke Ellenbroek

‘Wat betreft mijn beroepskeuze is het spreekwoord ‘de appel valt niet ver van de boom’ op mij van toepassing! Bij ons thuis werkte iedereen in de zorg en voor mij was al snel duidelijk dat ik dat ook graag wilde. Tijdens de HBO opleiding Huidtherapie ontdekte ik mijn passie: mensen met een huidprobleem aan de buitenkant helpen, waardoor ze zich van binnen beter gaan voelen!
Op dag 1 van de opleiding leerde ik Kim en Eva kennen en zijn we nooit meer uit elkaar gegaan. Zo ontstond in het 4e jaar het idee voor het starten van een eigen praktijk voor huidtherapie. In 2006 studeerde ik af en een jaar later openden we met zijn drieën Triaderm. Tot op de dag van vandaag geeft het werken als zowel therapeut als ondernemer, mij alles wat ik zoek in mijn beroep!’

huidtherapeut eva

Eva Bonthuis-Muller

‘In 2005 studeerde ik af als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Voor mij was het snel duidelijk dat een opleiding in de zorg goed bij me past; ik ben praktisch ingesteld en geef om het welzijn van mensen. Daarnaast ben ik heel geïnteresseerd in de functies van zowel het lichaam als de geest; wat beweegt een mens te doen wat hij doet? Welke factoren kunnen er nog meer van invloed zijn, op het probleem waar het om gaat? In mijn beroep vind ik veel voldoening, aangezien de huid een heel groot orgaan is en het beroep Huidtherapie daarom ook heel veel verschillende behandelingen omvat. Elke behandeling die ik doe zie ik als maatwerk, omdat iedere huid en iedere persoon uniek is. Ik houd ervan om precies te werken, details op te merken en de huid mooier te maken.

Huidtherapeute Kim Berger

Kim Berger

‘Een carrière in de medische wereld werd voor mij al snel duidelijk door veel inspiratie vanuit mijn familie en na verschillende vakantiebaantjes. Bij het MST ziekenhuis te Enschede heb ik al in de pubertijd onbevangen kennis gemaakt met de zorg, waardoor mijn interesse in dit vakgebied groeide.
Tijdens de zoektocht naar een richting waarin ik met patiënten bezig zou kunnen zijn, kwam ik de HBO studie huidtherapie tegen; ik was gelijk verkocht! Huidtherapie geeft mij de juiste uitdaging om mensen op allerlei gebieden te kunnen helpen.

Ik ben heel erg blij dat ik dit beroep kan uitoefenen en voor mij is de combinatie van dit werk samen met het managen van de praktijk, de ideale combinatie!’

Patricia de Vries, huidtherapeut bij Triaderm

Patricia de Vries

‘Eind 2014 mocht ik mijn afstudeerstage van de HBO opleiding Huidtherapie volbrengen bij Triaderm. Vanaf dag één voel ik me er ontzettend op mijn plek en waardeer ik de manier van werken binnen deze praktijk. Laagdrempeligheid, kennis overbrengen en de patiënt centraal stellen zijn dingen die ook ik erg belangrijk vind in mijn vak als huidtherapeut. Bovendien blijven ze op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en behandelingen in het vakgebied, wat ervoor zorgt dat je als therapeut kunt blijven leren en groeien. Vol passie ben ik dagelijks aan het werk en geniet ik van de diversiteit aan mensen die ik tref in de praktijk. Mijn doel is allen op een passende manier te behandelen en te adviseren, en zo mijn steentje bij te dragen aan een gezonde en stralende huid!

Anne van Diem

Anne van Diem

Al sinds mijn jeugd wilde ik graag iets in de zorg doen! Na mijn opleiding tot doktersassistente ben ik verder gaan kijken en werd ik zo enthousiast over de HBO studie Huidtherapie dat ik deze studie startte.  Hoe prachtig is het om iemand meer zelfvertrouwen te kunnen geven door middel van je behandelingen? Naast het beroep huidtherapeut ben ik veel met gezondheid, voeding en sporten bezig. Voeding kan zelfs van invloed zijn op huidklachten. Vanuit deze interesse heb ik ook een studie natuurvoeding afgerond. Inmiddels heb ik 6 jaar ervaring opgedaan bij een praktijk in Almere voordat ik bij Triaderm kwam werken. Hiernaast ben ik getrouwd, moeder van 2 mooie kinderen en woonachtig in IJsselstein.

Simin Amini

Werken in de zorg was voor mij al een vroeg bekende ambitie. Dit is me met de paplepel ingegoten; ik kom uit een gezin waar we allemaal een medische achtergrond hebben. Ik wist dus al vroeg dat ik graag iets voor mensen wilde betekenen!

Voor de studie huidtherapie heb ik de opleiding tot doktersassistente afgerond. Gedurende mijn studie heb ik ervaring kunnen opdoen in verschillende branches, namelijk bij een huid- en oedeempraktijk, laserpraktijk en een huidkankercentrum. In 2017 heb ik de opleiding huidtherapie afgerond en sinds begin 2019 ben ik met veel plezier werkzaam bij Triaderm Utrecht en Arnhem.

Myrthe van Zon

In 2013 ben ik afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Eerder heb ik de studie tot all-round schoonheidsspecialiste gevolgd. Hierin miste ik diepgang en omdat ik altijd al nieuwsgierig was naar huidproblemen en hun achterliggende oorzaken, sprak de opleiding huidtherapie mij gelijk aan!

Ik kan eraan bijdragen dat mensen zich letterlijk en figuurlijk beter in hun vel voelen. Dit maakt huidtherapie voor mij een erg waardevol beroep. Ik werk met veel plezier bij Triaderm en wil mensen op een zo goed mogelijke manier verder helpen door het gesprek met ze aan te gaan en te doorgronden waar zich de problemen voordoen.

Onze office-manager


fleur-klein

Fleur Janssen

Een baan waarin ik persoonlijk contact heb met veel verschillende mensen en daarbij dienstverlenend én oplossingsgericht bezig kan zijn, is wat het allerbeste bij me past. Voorheen ben ik na het afronden van de Pabo, 10 jaar in de horeca werkzaam geweest. Na het krijgen van een prachtige dochter is het nu heerlijk om regelmatige werktijden te hebben. Ik had veel zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze heb ik bij Triaderm zeker gevonden. Ik voel me hier helemaal thuis en het is erg fijn deel uit te mogen maken van dit warme team!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Triaderm, praktijk voor huid-, oedeem- en lasertherapie is aangesloten bij onderstaande branche-organisaties en heeft contracten met alle zorgverzekeraars.