neem contact met huidkliniek Triaderm op

GRATIS CONSULT?

Plan uw afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

telefoon_icon  030 271 55 11 (Utrecht)
telefoon_icon  026 202 26 56 (Arnhem)

Om een afspraak te maken kunt u ook het contactformulier invullen. 

 

Nieuws

Mijn laserontharing is gestopt in de corona-crisis; wat nu!?

‘Mijn laserontharing is gestopt in de corona-crisis; wat nu!?

Helaas kan je behandeling in deze periode niet doorgaan, waardoor je traject wordt onderbroken.  Tijdens het intakegesprek hebben wij het een en ander verteld over de werking van de laser, maar hoe zat het nou ook alweer en wat heeft het overslaan of uitstellen van de behandeling nu precies voor effect op de effectiviteit van de behandeling? We leggen het nog even uit!

Terug naar de basis; de groei van het haar

Haar groeit en vernieuwt zich voortdurend. Haar is opgebouwd uit het eiwit keratine en is een uitgroeisel van de epidermis (opperhuid)- het bovenste laagje van de huid.  In de haarpapil; vanaf nu noemen we deze de haarwortel, worden constant nieuwe cellen (keratine) gevormd. De nieuwe cellen verschuiven naar de oppervlakte van de huid en onderweg verhoornen zij zich en vormen uiteindelijk de ‘haarschacht’. De haarschacht is wat we daadwerkelijk boven de huid uit zien komen; de haar. Tijdens de behandelingen verwijderen wij ongeveer 70% van de haren in het behandelgebied.

Haargroeifases en de werking van de laser

Ieder haar heeft drie soorten groeifase. De actieve (anagene) haargroeifase, de overgangsfase (katagene) haargroeifase en de rustfase (telogene) haargroeifase.  Met de laser kunnen wij maar in één haargroeifase effectief behandelen; de actieve groeifase. Niet elke haar zit op hetzelfde moment in dezelfde groeifase. Dit is ook de reden dat er meerdere weken tussen de behandelingen in zitten en er meerdere behandelingen noodzakelijk zijn om alle haren in de juiste fase ‘tegen te komen’.

Alleen de haarwortels in de actieve (anagene) haargroeifase kunnen dus definitief worden beschadigd door middel van de laser. In deze fase zit de haar namelijk nog in de haarzakjes, waardoor er warmtegeleiding tot in de bodem kan plaatsvinden. De door de laser uitgezonden energie wordt omgezet in warmte en door het pigment in het haar naar de haarzakjes geleid. De haarwortel wordt zodanig beschadigd dat het haartje niet meer groeit. De huid rondom het haar blijft (bij een goede behandeling) onbeschadigd. Bij de andere twee haargroeifases is de haar al bezig uit te vallen, waardoor de warmte de haarzakjes niet volledig meer bereikt. In het onderstaande plaatje is dat goed zichtbaar:

haargroeifases

Bron: Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
 

… en nu, in de tussentijd?

Goed, nu weten we weer beter hoe het laseren werkt. Maar waarom behandelen we dan altijd met die ene, speciale interval (die we nu niet meer halen)?

Uit onderzoek is gebleken dat voor het gezicht een richtlijn van zes weken tussen de behandelingen het meest effectief is, voor het  lichaam acht weken en bij sommige gebieden op het lichaam zoals de rug zelfs langer. Deze termijn kiezen we omdat we dan de grootste kans hebben om de meeste haarzakjes in de juiste, actieve groeifase te behandelen. Op dat tijdstip is het ‘t meest aannemelijk dat de haren in het behandelde gebied weer in die ene fase verkeren. Na een paar behandelingen wordt die kans nog eens extra vergroot; haargroeicycli gaan door de werking van de behandeling zelfs meer synchroon lopen.

Door het verzetten van afspraken kan er dus minder gestructureerd in de haarcycli gewerkt worden. Dit heeft tot gevolg dat we dus minder grip krijgen op die haargroeifasen. Net zoals bij de eerste behandeling, eigenlijk. En dan geldt een beetje: het kan meezitten, het kan tegenzitten.. Maar: er zijn altijd wel haren in die ene groeifase, dus het heeft altijd effect!

In de tijd dat er niet behandeld kan worden, is het wél belangrijk de haren niet uit de haarzakjes te verwijderen. Dus niet epileren of harsen. Scheren mag wel, hiermee wordt alleen de haar boven de huid verwijderd en kan de warmtegeleiding van de behandeling later bij ons nog steeds plaatsvinden.

Ongeacht waar de haargroeicycli zich bevindt is de behandeling dus altijd zinvol. Zodra de situatie het weer toelaat pakken wij de goede interval weer op, voor de meest effectieve behandeling.

Zon en laseren

De laatste weken laat de zon zich al steeds meer zien. De meeste huidtypes kunnen tegenwoordig de gehele zomer veilig behandeld worden met de laser, bij niet ál te sterke bruining van de huid. Voor de effectiviteit van de behandeling is het belangrijk dat het contrast tussen huid- en haarkleur groot genoeg blijft. Zorg er daarom voor dat de huid niet te veel bruin verkleurt (dit is sowieso gezonder voor je huid!) en gebruik zoals altijd dagelijks een SPF met minimaal factor 25 en blijf tussen 12.00 en 15.00 uur uit direct zonlicht.

Wij adviseren dus je laserbehandeling weer op te pakken en voort te zetten zodra het weer ‘mag’.

Hopelijk tot snel!

Liefs

Team Triaderm

JIJ BLIJ, WIJ BLIJ actie

Microneedling actie 2020

Microneedling is een zeer effectieve behandeling ter verbetering van littekens en oneffenheden in de huid. Tevens verbetert het de algehele huidconditie; de huid krijgt een gladder, steviger en egaler aanzien.

Actievoorwaarden:
– Prijs van €150,- verlaagd naar €125,- voor behandeling van het hele gezicht
– Geldt uitsluitend in de periode januari en februari 2020
– Resultaten wisselen en zijn afhankelijk van de bestaande huidconditie, huidaandoening en/of persoonlijke omgang/verzorging van de huid. De huidtherapeut bespreekt adviezen omtrent voor- en nazorg voorafgaand en na afloop van de behandeling.

5 tips tegen een winterdip

Als het koude seizoen eenmaal aangebroken is betekent dat voor de meesten van ons dat we het buitenzijn een beetje meer gaan beperken en we het binnen warmer en gezelliger maken om daar wat meer te ‘cocoonen’. Maar wat betekent dit eigenlijk voor je huid? Het zal jullie niet geheel ontgaan zijn dat je vaak meer last hebt van een onrustige huid: jeuk, droogte, schrale huid, roodheid en soms zelfs meer ontstekingen bij acne. Hoe komt dit nu eigenlijk, en: wat kun je hier het beste tegen doen?

1. De koude lucht buiten is droog: er zit relatief minder vocht in de lucht dan bij normale of warme temperatuur. Je merkt dat je buiten sneller droge ogen, droge lippen of een trekkerige huid krijgt. Voordat je naar buiten gaat kun je je huid daarom een beschermlaagje bieden met een goede lippenbalsem en voedende crème; hierbij is het belangrijk dat het niet uitsluitend hydraterend is, maar ook zeker voldoende vetten/oliën bevat. Gewoon een beetje vaseline kan ook al goed werken!

2. Om het binnen behaaglijk te maken zetten we thuis de verwarming wat hoger. De verwarming haalt echter binnen nog meer vocht uit de lucht. Je kunt van deze droge lucht soms helemaal statisch worden! Om de lucht in huis wat minder droog te maken, helpt het om bijvoorbeeld je waterkoker iets langer aan te laten staan (niet heel duurzaam echter), een bakje water aan je verwarming te hangen (maar let op dat hierin geen bacteriën gaan groeien) en lekker veel planten neer te zetten die je regelmatig met een vernevelende plantenspuit vochtig maakt.

3. ’s Ochtends je bed uitkomen in de winter, kan knap lastig zijn. Het was zo lekker warm onder de dekens! Gauw onder de douche, lekker lang en warm douchen. Maar wist je dat.. al dat water je huid enorm uitdroogt? Zelfs zónder zeep moet je huid al zo’n 8 uur van het badderen herstellen! Dat is dus een redelijke aanslag op je natuurlijke huidbarrière. Mijn tip is dan ook: douche kort en niet te heet! Zo ben je meteen lekker duurzaam bezig. Gebruik alleen douchegel onder de oksels en belast je huid verder niet met zepen. Of kies voor een milde, huidvriendelijke douche-olie.

4. Soms lijkt het wel of je huid wat vetter wordt in de winter, maar dat komt juíst door de droogte; je huid is genoodzaakt meer huidvet (talg) aan te maken om te vechten tegen de droogte. Gevolg is een droge, trekkerige huid na het douchen, en een olie-achtig laagje wat vervolgens ontstaat gedurende de dag. Oplossing hiertegen is juíst minder uitdrogen en beter beschermen. Zo heeft je huid minder noodzaak de talgproductie te verhogen. In de winter mag je dus huid wel een wat vollere crème hebben dan normaal! Als je hulp nodig hebt bij het vinden van voor jou passende producten, raadpleeg dan een huidtherapeut!

5. Vermijd ongewenste ingrediënten die ongemerkt je huid extra droog maken. Dit geldt dus voor gezichtsverzorging, lippenbalsem, bodylotions en wasgels, maar ook je shampoo bijvoorbeeld! Een paar belangrijke ingrediënten waar je zelf op kunt letten, zijn ‘ALCOHOL’, ‘ALCOHOL DENAT.’ of ‘ETHANOL’ in de producten die je kunt smeren. Bij producten om mee te wassen, kun je het beste de sulfaten vermijden, zoals ‘sodium laureth sulphate’, ‘sodium lauryl sulphate’. Ze breken de natuurlijke huidbarrière af waardoor je huid kwetsbaarder wordt en sneller geïrriteerd.

Met deze tips breng jij je huid beter beschermd de winter door!

Prettige feestdagen en een gezond nieuwjaar,

Team Triaderm

Week van de huidtherapie 2019 7 t/m 11 oktober

In de week van 7 t/m 11 oktober doet Triaderm mee aan de landelijke week van de huidtherapie. Wij horen dagelijks van onze klanten; ‘dit had ik veel eerder moeten doen”. Wil jij ook weten of de huidtherapeut iets voor jou kan betekenen? Tijdens deze week kunt u bij ons terecht voor een gratis persoonlijk huidadvies op afspraak. Bel: 030-271 55 11/ 026- 202 26 56 of mail: contact@triaderm.nl een afspraak! Tevens verloten wij in deze week een professionele peeling. Like en deel deze winactie op Facebook of Instagram

Vacature 16-32 uur bij Triaderm


We zijn met ingang van december 2019 op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega! Bij aanvang gaat het om zwangerschapsverlofinvulling, maar bij wederzijdse tevredenheid wordt er gekeken naar permanente uren.

We bieden veel verschillende soorten behandelingen aan, zoals:
– Acnebehandeling (o.a. reinigingen en div. peelings)
– Microdermabrasie en microneedling (restacne, restacnelittekens, huidverbetering)
– Ontharingslaser (755nm/1064nm) en elektrische epilatie
– Pigmentlaser (755nm/532nm)
– Couperose en beenvaatjes laseren (532nm/1064nm)
– Huidverbeterende laserbehandeling (non-invasief)
– IPL (m.n. diffuse roodheid)
– Oedeemtherapie (o.a. MLD, compressietherapie)
– Coagulatiebehandelingen en cryotherapie
– Kennis over bepaalde ingrediënten en verzorgingsadvies

Wat zoeken wij in jou?
We vinden het belangrijk dat je afgestudeerd bent en al werkervaring hebt opgedaan in de praktijk, in de omgang met mensen en met alle huidtherapeutische behandelingen. Je houdt ervan om mensen echt verder te helpen met een maatwerk behandelplan en goed advies. Je kunt goed luisteren, maakt makkelijk contact en je spreekt en schrijft in algemeen beschaafd Nederlands. Ook kun je je goed verstaanbaar maken in het Engels. Je kunt goed klinisch redeneren en begrijpelijk en inhoudelijk praten met zowel patiënt als arts. Je bent leergierig, secuur in de behandelingen, maar ook in het documenteren van wat je doet..
Daarnaast heb je een brede blik en kun je goed signaleren in de praktijk waarmee je verder nog kunt helpen. Je staat (kwaliteits-)geregistreerd in het KP en bent lid van de NVH.

Wat bieden wij?
– Een open sfeer met een hecht team van meerdere huidtherapeuten en een officemanager
– Fijne, leerzame werkplek met veel kennis en afwisselende behandelingen
– Een uur deels doorbetaalde pauze waarin we gezamenlijk lunchen
– Door groei van de praktijk kan er na het verlof gekeken worden naar permanente uren

Enthousiast geworden? Mail ons je CV mét foto en motivatie naar: directie@triaderm.nl

Zomeractie van start!

Najaarsactie Microdermabrasie

Microdermabrasie is een methode die inwerkt op het zelf herstellend vermogen van de huid en is ook uitermate geschikt voor algehele huidverbetering. Hele fijne, scherpe steriele kristallen worden onder hoge druk in een vacuüm op de huid gespoten. Bij kleine littekens van acne, oneffenheden op de huid of als echte huid-oppepper biedt microdermabrasie uitkomst. Het najaar is het ideale moment om met een kuurtje van deze behandelingen je huid even goed te verwennen!

Vanaf 1 november 2019 tot 31 december 2019 betaal je voor de behandeling microdermabrasie van het hele gezicht geen € 99,- maar € 75,- per behandeling.

Week van Huidtherapie 2018

Twijfelt u over bijvoorbeeld vlekjes of vaatjes in uw gezicht? Voelt u zich onzeker over uw overbeharing of heeft u storende pigmentvlekken? Maak gebruik van deze week en kom naar  één van onze inloopspreekuren voor een gratis huidanalyse door een huidtherapeut! Wij horen vaak genoeg ‘dit had ik veel eerder moeten doen”.

Tijdens de week van de huidtherapie zijn er inloopspreekuren op maandag 8 oktober van 11:00 uur tot 12:30 en op donderdag 11 oktober van 13:30 uur tot 15:00 uur. 

Triaderm Utrecht
Alexander Numankade 199
3572 KW Utrecht
030-271 55 11

Triaderm Arnhem
Eusebiusbuitensingel 32
6828 HW Arnhem
026-202 26 56

Beenvaatjes

Met de jaren, na zwangerschap, met de warmte, met veel staan en lopen.. zie je zo vanaf je 30ste steeds meer kleine vaatjes op je benen. Beenvaatjes, besenreiser of berkentakjes worden ze ook wel genoemd. Deze vaatjes zijn te herkennen aan de rode tot paarsrode (blauwe) kleur en zijn vlak onder het huidoppervlak te zien. Deze haarvaatjes komen bij zowel mannen als vrouwen voor en naar schatting heeft ongeveer de helft van de bevolking ‘last’ van deze vaatjes. Je bent dus zéker niet de enige en het komt ook genoeg voor op jonge, ‘vitale’ benen! De haarvaatjes geven medisch (gelukkig) geen klachten maar kunnen cosmetisch zeer storend zijn. Hieronder leggen wij je uit hoe we deze beenvaatjes behandelen.

Bij Triaderm werken wij met de Long Pulsed Nd:Yag 1064nm laser. Het licht dat deze laser afgeeft zorgt ervoor dat het hemoglobine (de rode kleurstof in de rode bloedcellen) in het bloedvat wordt geabsorbeerd en razendsnel wordt omgezet in warmte. Bij blauwe tot paarsblauwe vaatjes gaat het om zuurstof-armer bloed, wat donkerder gekleurd is dan het helderrood van zuurstofrijke vaatjes. Het laseren geeft een heel gerichte verhitting van de vaatjes waardoor de eiwitten in het bloed stollen, de bloedtoevoer stopt en het vat op natuurlijke wijze wordt opgeruimd. Het omliggende weefsel wordt zo niet beschadigd. Welke kleur de oppervlakkig zichtbare vaatjes ook hebben, je kunt ervan op aan dat ze geen actieve functie meer vervullen. En dus kun je ze veilig laten verwijderen.

De druk op je benen en dus op je vaten is hoog, om die reden adviseren wij voor het beste resultaat om regelmatig elastische kousjes te dragen na je behandeling. Je kunt deze toegankelijke kousen met een kortingstarief aanschaffen bij je behandeling en reken maar dat je ze blijft gebruiken- op lange dagen waarbij je veel staat en loopt óf bij vliegreizen houd je je benen hiermee heerlijk fit!
Verder is het belangrijk dat je benen even niet zongebruind zijn op het moment van behandelen en dat je ze ook goed beschermt na de behandeling. Bij ons gratis en vrijblijvend consult helpen we je ontdek je precies wat we voor je kunnen betekenen en wanneer voor jou het perfecte moment is!

Hartelijke groet van het team van Triaderm

Privacywet en Qualizorg

Privacywet en Qualizorg

Zonneallergie

Zonneallergie

Voorjaarsaanbieding laserontharing 2018

Het is voorjaar en dat betekent dat we het weer tijd vinden voor een mooie actie.
Als je tussen vandaag en 1 september start met laserontharing op het lichaam, krijg je van ons op de eerste 3 behandelingen 25% korting!
De behandeling vindt plaats om de 6 weken en direct nadat je begonnen bent, heb je al het voordeel van een gladde huid omdat de haren uitvallen!
Bel ons voor meer uitleg als je twijfelt of lees vast de info over laserontharing op deze website.
Note; je wilt niet weten hoe vaak we horen ‘dat had ik jaren eerder moeten doen…’!

Voorwaarden zomeractie 2018

  • Actie loopt van 1 mei tot 1 september 2018.
  • Het meedoen met de actie geeft recht op 25% korting op de eerste 3 laserbehandelingen van het lichaam.
  • Na de 3e behandeling wordt overgegaan op het normale tarief. Doorgaan is geen verplichting.
  • Vanwege de interval van 6 weken die tussen de laserbehandelingen moet plaatsvinden, is het niet mogelijk om 3 behandelingen in de actieperiode te doen. In elk geval dient de eerste behandeling daarom in de actieperiode plaats te vinden om de korting van 25% op de eerste drie behandelingen te ontvangen.
  • Mensen die al een behandeltraject zijn gestart in 2018 met laserbehandelingen van het lichaam en al 3 aaneengesloten behandelingen hebben ondergaan krijgen ook eenmalig 50% korting.
  • Om de huid veilig te laten behandelen, mag deze niet gebruind zijn door zon of zonnebank. Tevens moeten de haren minimaal 3 weken niet geëpileerd of geharst zijn. Scheren of het gebruik van ontharingscrème mag wel.
  • LET OP: als je tijdens de actieperiode een nieuwe cliënt aanbrengt die ook (aantoonbaar) meedoet aan de actie, krijg je van ons ook de 4e behandeling met kortingstarief!

De superkracht van retinol

In reclames hoor je het woord Retinol vaak voorbij komen, want het krijgt momenteel veel aandacht in de huid- en beautyscene. Niet geheel onterecht want de huid heeft veel profijt van Retinol. Wat het precies is en hoe het werkt legt de huidtherapeut van Triaderm uit. Lees meer

Altijd rode wangen

Altijd rode wangen

Hoor jij ook vaak: Warm he? Bloos je? Heb je last van constante rode wangen. Deze aandoening heet Rosacea. Het betekent letterlijk ‘rood als een roos’ en is een chronische huidaandoening waarbij ‘flushes’ (blozen), roodheid en oppervlakkige vaatjes zichtbaar zijn in het gezicht. Ook kan het lijken op acne. Anders dan bij jeugdpuistjes, die vooral bij pubers voorkomen, ontstaat rosacea vaak bij vrouwen tussen de 30 en 50 jaar oud. Lees meer

Huidveroudering door het eten van suikers?

Dat het eten van suiker niet heel gezond is dat weten we wel. Maar dat het eten van suikers het verouderingsproces in de huid versnelt, is nog een vrij onbekend fenomeen!

Hoe zit dit precies?

Suiker is niet één voedingsstof maar een verzamelbegrip voor meerdere voedingstoffen. Wat alle suikers met elkaar gemeen hebben is dat het koolhydraten zijn, die zijn opgebouwd uit koolstof, waterstof en zuurstof. Lees meer

Nieuwe collega

Even Voorstellen: Anne van Diem

Ik ben Anne van Diem en ik ben werkzaam als huidtherapeut bij Triaderm sinds september 2017. Vanaf dat ik klein was wilde ik al iets in de zorg doen. Na mijn opleiding tot doktersassistente ben ik verder gaan kijken en ben ik huidtherapie gaan studeren. Hoe prachtig en geweldig is het om als huidtherapeut iemand meer zelfvertrouwen te kunnen geven door middel van je behandelingen? Dat is toch fantastisch? Naast het beroep huidtherapeut en ben ik veel met gezondheid, voeding en sporten bezig. Voeding kan gerelateerd zijn met huidklachten. Ik heb hiervoor een studie natuurvoeding afgerond. Inmiddels heb ik al 6 jaar ervaring opgedaan bij een praktijk in Almere. Ik ben moeder van 2 kinderen en binnenkort woonachtig in IJsselstein.

Tot ziens bij Triaderm!

Winteractie!

microdermabrasie huidbehandeling

Vanaf 1 november 2017 tot 1 februari 2018 betaal je voor de behandeling microdermabrasie van het hele gezicht geen 99,- maar 75,- per behandeling. Microdermabrasie is een methode die inwerkt op het zelfherstellend vermogen van de huid en is ook uitermate geschikt voor algehele huidverbetering. Hele fijne, scherpe steriele kristallen worden onder hoge druk in een vacuüm op de huid gespoten. Bij kleine littekens van acne, oneffenheden op de huid of als echte huid-oppepper biedt microdermabrasie uitkomst!

Dikke voeten tijdens je zwangerschap?

Dikke voeten tijdens je zwangerschap? Dan is dit bericht voor jou!

Je bent hard op weg naar het laatste trimester in je zwangerschap en je voelt je opgeblazen. De baby groeit hard en de extra kilo’s lichaamsgewicht nemen toe. Je vingers worden dikker en dikker, net als je voeten. Je schoenen pas je bijna niet meer. Dan worden ook nog je banden en spieren slapper, geen fijne combinatie. In deze blog legt het team van Triaderm uit wat er precies gebeurt en hoe je het kan voorkomen. Dus ben je net zwanger en heb je nergens last van? Dan is deze blog ook voor jou! Lees meer

Open dag Triaderm – Week van de Huidtherapie 2017

Open dag 7 oktober Geen mens is hetzelfde. Daarom verdient elk huidprobleem een persoonlijke aanpak die verder gaat dan alleen het huidoppervlak!

Afscheid Kiki Fleming

Na 4 jaar als huidtherapeut bij Triaderm gewerkt te hebben heeft Kiki besloten een masterstudie te gaan doen en heeft daarbij een baan gevonden die er perfect op aansluit. Sinds 1 augustus maakt zij geen deel meer uit van het team.

Herken jij dit?! ‘Na de zomervakantie speelt mijn acne weer op!’ ☹

Herken jij dit?! ‘Na de zomervakantie speelt mijn acne weer op!’ We horen het bij Triaderm maar al te vaak! Zo rond de herfst neemt het aantal acnebehandelingen weer een vlucht. ‘In de zon en op vakantie ging het zo goed met mijn huid, maar nu heb ik weer zo’n uitbraak van pukkels!’ is het […]

Nieuw in het team: Charlotte Oosterwijk

Door de uitbreiding van de praktijk in Arnhem is Anke nu minder vaak op de werkvloer in Utrecht. We hebben goed gezocht naar een nieuw, fijn teamlid en deze zoektocht is geslaagd; heel blij zijn we met onze nieuwe huidtherapeut Charlotte!

Afscheid Krista

Ze is jaren bij ons geweest. Haar gezicht achter de balie en stem aan de telefoon zijn vrijwel iedereen bekend. En toen kwam er een nieuwe liefde in haar leven, woonachtig in Rotterdam, dit gevolgd door een verhuizing én gezinsuitbreiding! Dit betekende helaas dat Krista haar werk in Utrecht los moest laten.

Vanaf 2017: Dermatoloog bij Triaderm

Al geruime tijd onderhouden we goede contacten met de dermatologen uit het Diakonessenhuis. De wens was er bij beide partijen al langer om de mogelijkheid te gaan bieden voor een onderzoek van ‘plekjes en vlekjes’ door een ervaren dermatoloog bij Triaderm en nu is het dan zover! U kunt een huidscreening door een dermatoloog inplannen […]

De nieuwe Triaderm huidtherapie vestiging in Arnhem

Under Construction: Triaderm Arnhem

Na 10 jaar is het zover. We starten met een tweede praktijk in Arnhem! Op dit moment wordt er grondig verbouwd in het pand aan de Eusebiusbuitensingel 32.

Triaderm, al tien jaar de beste therapieën voor je huid

Triaderm viert feest!

Een feestelijke periode voor en bij Triaderm! Vanwege ons 10-jarig bestaan hebben we allerlei 10% kortingsacties en geven we leuke, handige kleinigheidjes weg in de praktijk in Utrecht.

de balie van Triaderm, huidtherapeuten

Elke maandag tussen 16:30 en 17:30 inloopspreekuur.

Twijfelt u of u met uw huid terecht kan bij de huidtherapeut? Als aanvulling op onze reguliere afspraken en om de drempel voor u lager te maken biedt Triaderm een gratis inloopspreekuur!

Triaderm praktijk voor huidtherapie

Triaderm vanaf nu ook op zaterdag open.

Goed nieuws, naast onze openingstijden door de weeks is het vanaf oktober ook mogelijk om afspraken in het weekend te plannen. We zullen dit rustig opbouwen en zijn daarom vanaf 8 oktober elke 4 weken een zaterdag geopend, tussen 10.00u en 16.00u.

Lees onze nieuwsbrieven

Hieronder vindt u links naar onze nieuwsbrieven van de afgelopen tijd. Wilt u deze voortaan ook ontvangen? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina.

Nieuwsbrief Triaderm Herfst 2016

Nieuwsbrief Triaderm Lente 2016

Nieuwsbrief Triaderm December 2015

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Triaderm, praktijk voor huid-, oedeem- en lasertherapie is aangesloten bij onderstaande branche-organisaties en heeft contracten met alle zorgverzekeraars.