praktijkruimte van huidtherapie kliniek in Utrecht Triaderm

GRATIS CONSULT?

Plan uw afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

telefoon_icon  030 271 55 11 (Utrecht)
telefoon_icon  026 202 26 56 (Arnhem)

Om een afspraak te maken kunt u ook het contactformulier invullen. 

 

OVER TRIADERM

De oprichting van Triaderm
Triaderm is in 2007 opgericht door huidtherapeuten Anke Ellenbroek, Kim Berger en Eva Bonthuis-Muller.
Na het afronden van de opleiding waar zij elkaar van kenden, wilden zij het belang van dit vak uitdragen en huidtherapie op de kaart zetten in Utrecht. Na tien jaar praktijkvoering in Utrecht kwam hier ook de vestiging in Arnhem bij.

De praktijk startte in een klein gezondheidscentrum boven de huisartsenpraktijk in de mooie wijk Tuindorp. In 4 jaar groeide de praktijk dusdanig dat ze in 2011 verhuisden naar de naastgelegen Zeeheldenbuurt. Hier betrokken ze een ruime locatie naast het Griftpark, aan de Alexander Numankade. Het gebouw, waar mede het Utrechts Archief gevestigd is, is onlangs volledig gerenoveerd en verduurzaamd. De praktijk heeft een ruimtelijke, lichte en prettige uitstraling. Inmiddels uitgebreid met huidtherapeuten Patricia de Vries, Margot Lemmens, Charlotte Oosterwijk en Anne van Diem is dit hechte team van therapeuten tot op de dag van vandaag onveranderd gebleven. Ter versterking van onze zorg en optimalisering van de huidbehandeling en uw persoonlijke fysieke welzijn, is het ook mogelijk om bij natuurgeneeskundige Karin van Oirschot een afspraak te maken. Het team van Triaderm wordt administratief versterkt door Fleurtje Janssen, door wie u bij binnenkomst in de praktijk ontvangen wordt.

Triaderm heeft contracten met alle zorgverzekeraars en de huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Kernwaarden en missie
Triaderm biedt een breed scala aan professionele behandelmogelijkheden. Elke huid is uniek en elke huidaandoening vereist een eigen aanpak. Hiervoor is kennis, ervaring en precisie nodig. Dit zijn kernwaarden die bij Triaderm hoog in het vaandel staan. Binnen onze praktijk kunt u ervan op aan dat u helder en oprecht wordt voorgelicht en dat iedere behandeling resultaatgericht en zorgvuldig zal worden uitgevoerd. We doen ons best voor optimaal resultaat en willen eraan bijdragen dat de patiënt/de klant letterlijk en figuurlijk weer beter ‘in zijn vel’ zal komen te zitten. Binnen onze onderneming bieden wij passende oplossingen voor iedere huidtherapeutische hulpvraag.

We schromen niet -na toestemming, uiteraard- om te overleggen met andere zorgdisciplines, als dit nodig blijkt. Verder willen we door middel van een klantvriendelijke benadering met voldoende persoonlijke aandacht een laagdrempelige sfeer creëren. Bovendien is de prijs van onze behandelingen altijd goed in verhouding met de kwaliteit. Onze aantrekkelijke tarieven kunt u op deze website raadplegen, telefonisch contact met ons opnemen of een mail sturen via het contactformulier op deze website!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Triaderm, praktijk voor huid-, oedeem- en lasertherapie is aangesloten bij onderstaande branche-organisaties en heeft contracten met alle zorgverzekeraars.