Triaderm verzorgt je huid

GRATIS CONSULT?

Plan uw afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

telefoon_icon  030 271 55 11 (Utrecht)
telefoon_icon  026 202 26 56 (Arnhem)

Om een afspraak te maken kunt u ook het contactformulier invullen. 

 

Alle behandelingen

LASERBEHANDELING BIJ COUPEROSE, ROODHEID, PIGMENT EN BEENVAATJES

Couperose laser behandeling
Er is bij veel verschillende soorten huidaandoeningen de mogelijkheid tot behandelen met laser. Laserbehandelingen komen steeds vaker voor, omdat het, mits veilig gebruikt, een doeltreffende manier van behandelen is. Bij Triaderm werken we met verschillende soorten lasers welke werken op verschillende golflengtes; 1064 nanometer bij beenvaten, 532 nanometer bij couperose en 532 of 755 nanometer tegen pigmentvlekken.

lees meer

ELEKTRISCHE EPILATIE (ONTHAREN)

Elektrische epilatie ontharen
Elektrische epilatie is tevens een methode om definitief ongewenste haren mee te verwijderen, maar wordt gebruikt voor de haren welke niet met laser te behandelen zijn. Dit zijn voornamelijk de witte, blonde en rossige haren. Dit zijn de haren die geen pigment bevatten wat door het laserlicht geabsorbeerd kan worden.

LASERBEHANDELING VOOR DEFINITIEF ONTHAREN

Laserontharing-behandeling
Permanent ontharen door middel van een laserbehandeling is een uitstekende manier om definitief van ongewenste haargroei af te komen. Indien uitgevoerd door een gecertificeerde huidtherapeut is laseren een veilige methode die zeer effectief is. Of het nu gaat om het gezicht, oksels, benen, bikinilijn of de schaamstreek: veel mensen hebben goede ervaringen met het weglaseren van ongewenste beharing.

lees meer

WOND BEHANDELING BIJ ULCUS

Wond behandeling ulcus cruris
Wanneer er sprake is van oedeem en sterke veneuze problematiek, kan een klein defect in de huid voor zeer slecht genezende wonden zorgen (‘ulcus cruris venosum’). De juiste wond behandeling bij ulcus is dan essentieel. Ulcus cruris venosum is het eindstadium van chronische veneuze insufficiëntie. De druk op de vaten is in het onderbeen/enkel/voetgebied het hoogst in het lichaam.

LYMFETAPING

Lymfetaping bij oedeem
Met speciale lymftaping (‘kinesiotape’) kan de afvoer van vocht extra gestimuleerd worden. Dit is een toevoeging op de behandeling van oedeem (vochtophoping in het weefsel). Gebruik van de tape is een goede optie op plaatsen waar compressietherapie (zwachtelen) moeilijk is, of als aanvulling op de behandeling. De tape is gemaakt van zeer dicht op elkaar geweven, huidvriendelijk katoen.

ACNEBEHANDELING

Acne behandeling
Wat is acne? Acne is een veelvoorkomend huidprobleem, vooral onder jongeren in de puberteit maar ook nog bij mensen van middelbare leeftijd. In de huid bevinden zich in meer of mindere mate rode pukkels, grote puisten en/of kleine puistjes en comedonen (mee-eters). Hoewel er nog steeds onvoldoende bekend is over de exacte oorzaak van acné, is deze meestal te vinden in verschillende factoren.

lees meer

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie behandeling
Bij kleine littekens van acne, een verdikte huidstructuur en oneffenheden op de huid biedt microdermabrasie uitkomst. Microdermabrasie is een methode die inwerkt op het zelfherstellend vermogen van de huid en is ook uitermate geschikt voor algehele huidverbetering. Hele fijne, scherpe steriele kristallen worden onder hoge druk in een vacuüm op de huid gespoten.

PEELINGS

Acne met peeling behandeling
Bij welke huidproblemen kan een professionele peeling precies helpen? De huidtherapeut kiest vooral voor een peeling wanneer ‘acne’ (puistjes) met ontstekingen op de voorgrond staat of de restverschijnselen hiervan, zoals kleine littekentjes of pigmentvlekjes. Deze peelings worden ook wel ‘fruitzuurpeelings’ genoemd en danken hun naam aan de verschillende zuren (alpha-hydroxy-acids, ‘AHA’s’ en beta-hydroxy-acids, ‘BHA’s’) die in deze producten zitten.

MICRONEEDLING BIJ LITTEKENS EN HUIDVERBETERING

Microneedling behandeling
Hoe werkt microneedling? Met een speciale pen met microscopisch dunne naaldjes worden er op grote snelheid talloze micro-kanaaltjes per cm2 in de huid gemaakt met een diepte van 0.25 tot maximaal 2.0mm. Het aantal micro-kanaaltjes is zeer groot; dit kan oplopen tot ruim 900 micro-kanaaltjes per seconde.

CAMOUFLAGETHERAPIE

Camouflage gezicht
In het geval van huidaandoeningen die niet verder verbeterd kunnen worden met een bepaalde behandeling of therapie van een arts, is het soms de beste oplossing om deze huidaandoening minder zichtbaar te maken door middel van een speciale camouflage. Dit gebeurt met een sterk dekkende camouflagecrème waarbij exact de juiste huidskleur bepaald wordt en dit noemen we ‘camouflagetherapie’.

CRYOTHERAPIE (STIKSTOFBEHANDELING)

Cryotherapie stikstof behandeling
Bij cryotherapie wordt de huid oppervlakkig bevroren om bepaalde soorten pigmentvlekken te verwijderen. Dit gebeurt met een speciale pen, waarbij vloeibaar stikstof wordt omgezet in ijs. Het ijs waar de huidtherapeut vervolgens mee behandelt is minder diep bevroren dan de bekende wattenstaaf of spuitbus met stikstof bij de huisarts of dermatoloog.

COAGULATIE BEHANDELING

Coagulatie behandeling
Coagulatie behandeling, ook wel ‘stollen’ met een kleine hoeveelheid stroom, wordt o.a. toegepast voor het verwijderen van bindweefselwratjes. Bindweefselwratjes zijn te herkennen aan een klein zacht bultje en zitten soms aan een steeltje (‘steelwratjes’). Ze komen veel voor, soms in grote aantallen bij elkaar, en zitten vaak op het gezicht rond de ogen, in de hals, in de oksels en in de liezen.

LITTEKENBEHANDELING

Littekens die ontstaan zijn door bijvoorbeeld ongelukken of operaties kunnen in het herstelproces verkleefd raken aan diepere structuren in de huid. Dit kan een vervelend, strak of stekend gevoel bij bepaalde bewegingen geven en zorgt hierdoor voor bewegingsbeperking. In dit geval kan litteken behandeling uitkomst bieden.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Triaderm, praktijk voor huid-, oedeem- en lasertherapie is aangesloten bij onderstaande branche-organisaties en heeft contracten met alle zorgverzekeraars.