Hoe gaat het met jou? Hopelijk goed.

Met ons gaat het ondanks de actualiteiten, goed. We zijn blij dat wij met de juiste maatregelen open zijn en onze zorg kunnen blijven verlenen. We zien zoals verwacht wat meer ruimte in de agenda dan gebruikelijk, doordat afspraken geannuleerd worden bij bepaalde gezondheidsklachten. Maar wij gebruiken deze tijd optimaal om te werken aan nieuwe ontwikkelingen!

We testen met het hele team nieuwe peelings, thuisverzorging die binnen ons concept ‘kwalitatief, betaalbaar en no-nonsense’ past, de nieuwste apparatuur op het gebied van huidverbetering- én verstrakking(!) en voeren binnenkort een zeer effectief anti-pigment behandelprogramma door. Ook is er in deze nieuwsbrief nog een afscheidswoord van Patricia, die eind deze zomer uit dienst is gegaan. Lees rustig verder!

————————————————————————————————————————

Storende pigmentvlekken?

Nieuw bij Triaderm: de ME-line behandeling!

Veel mensen krijgen te maken met donkere vlekken (hyperpigmentatie). Deze pigmentatie ontstaat vaak ten gevolge van zonblootstelling gedurende het leven, hormonen en/of erfelijke aanleg. Sommige pigmentvlekken zijn makkelijk te verwijderen, maar soms is pigment juist zeer moeilijk behandelbaar. Bij Triaderm zijn we lang op zoek geweest naar een écht effectief systeem. Na goed testen is dit de ‘ME-line behandeling’ geworden! Waarom we hebben gekozen voor deze behandeling? Omdat dit de eerste behandeling is die de hyperpigmentatie vanuit de ‘voedingsbodem’ aanpakt en vaak al binnen een paar behandelingen resultaat geeft! Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jou? Neem contact op met onze huidtherapeuten en zij geven je graag een passend advies! Zie ook deze blog over pigment of plan een gratis consult.

————————————————————————————————————————

Ook zulke droge handen door het vele handen wassen?

Het reinigen van onze handen heeft nu meer prioriteit dan ooit. Door het vele wassen en gebruik van desinfectiemiddelen voelen onze handen droog aan en soms zelfs geïrriteerd. Ook huidproblemen zoals eczeem ontwikkelen zich nu gemakkelijker. Dit komt omdat onze natuurlijke huidbarrière na het wassen veel tijd nodig heeft om te herstellen. Helaas is dit vaak niet mogelijk, want je moet alweer opnieuw je handen wassen terwijl je huid zijn balans nog niet had teruggevonden.

Minder handen wassen is in deze tijd helaas geen optie, gezónder handen wassen gelukkig wel! Triaderm heeft hiervoor een goede oplossing: prebiotische handzeep! Deze handzeep in pompflacon van Nouvital helpt om de handen schoon te houden, de huid te hydrateren én de huidbarrière te versterken waardoor virussen en bacteriën minder kans krijgen. Zo kun je tenminste wanneer je in je eigen omgeving bent, prettig handen wassen. We kunnen je ook van advies voorzien in het smeren van de juiste middelen!

————————————————————————————————————————

Een afscheidswoordje van Patricia!

Wat vind ik het fijn om in deze nieuwsbrief even een woordje te kunnen richten aan jullie allemaal! In maart dit jaar ging het tijdens mijn zwangerschap helaas even niet zo goed met mijn gezondheid, waardoor ik al vlak voor de echte lockdown thuis was in plaats van op de werkvloer. Voor iedereen een hele vreemde en toch ook wel enge periode. Ons huwelijk dat gepland stond voor 15 mei moesten wij helaas ook annuleren.. Hierna werd ook al snel duidelijk dat ik voor mijn verlof niet meer terug zou komen bij Triaderm, we wilden immers geen extra risico lopen op het coronavirus.

Na een goed verlopen zwangerschap is uiteindelijk op vrijdag 3 juli onze zoon Riff geboren. Een onbeschrijfelijke ervaring, zo’n klein hummeltje totaal overgeleverd aan onze zorg en liefde. Heel bijzonder! De weken die volgden hebben wij heel intens genoten.
Tijdens het kraamverlof kwam er voor mijn partner een belangrijke verandering op werkgebied en dit zorgde ervoor dat het voor mij erg lastig werd om de werkdagen in Utrecht te blijven maken. Zo kwam er een einde aan mijn tijd bij Triaderm. Geen makkelijke keuze, maar voor ons als gezin brengt het meer rust en stabiliteit. Ik richt me nu op mijn eigen praktijk in Ermelo en geniet daarnaast ontzettend van het moederschap.

Aan iedereen die ik heb mogen behandelen bij Triaderm, bedankt voor het vertrouwen, fijne gesprekken én gezelligheid. Jullie hebben mijn werk als huidtherapeut echt nog veel leuker gemaakt. Het ga jullie allemaal goed!

Lieve groet, Patricia

———————————————————————————————————————–

Openingstijden Arnhem verruimd!

Sinds oktober zijn we om de week op maandagavond geopend tot 20.30u op de vestiging in Arnhem. Zo is er weer meer mogelijkheid om je behandeling fijn buiten kantooruren te plannen! Check hier alle openingstijden of plan direct je afspraak!


Einde