De corona-crisis raakt ons allemaal

Triaderm had 7 weken een complete behandelstop, maar gelukkig kregen we sinds 4 mei groen licht. We doen we weer waar we goed in zijn en waar we blij van worden! Het is heel fijn om te merken dat velen van jullie graag weer bij ons komen. Wij willen zoals gebruikelijk onze cliënten voorzien van de nodige en gewenste zorg en hebben persoonlijk geen last van angst voor corona. Maar natuurlijk nemen we onze verantwoordelijkheid zodat we niet bijdragen aan mogelijke verspreiding van dit virus, waarvan we natuurlijk niet willen dat het de kwetsbare mensen rondom ons treft. Zoals jullie van ons gewend zijn zorgen wij ook nu dat we heel hygiënisch werken. Als je bij ons een afspraak maakt zullen we je enkele gezondheidsvragen stellen waardoor we weten dat je klachtenvrij bent als je bij ons langskomt. Verder nemen we de nodige maatregelen in acht, zoals een beperkt aantal bezoekers in de wachtruimte, extra reiniging van alle ’tast-oppervlakken’ en werken we met een luchtcirculatiesysteem met uitermate goede filters. Onze maatregelen vind je ook op de website. Inmiddels zijn wij weer druk bezig op de werkvloer met verschillende behandelingen zoals laserbehandelingen (nu in de actie!), peelings, die ook geschikt zijn tijdens de zomermaanden en andere behandelingen voor een gezonde en stralende huid!