Juni is in het vooruitzicht en dat betekent dat het tijd is voor de zomeractie! Als je tussen 1 juni en 1 september begint met laserontharing op het lichaam, krijg je de eerste 3 behandelingen 25% korting!

Dat betekent bijvoorbeeld dat je je oksels kunt laten doen voor €75,- in plaats van €100,-. De bikinilijn verschilt per persoon erg qua te behandelen oppervlak, dus daarvoor kun je een gratis consult inplannen om erachter te komen wat dat voor jou kost. Een indicatie is €93,75 in plaats van €125,-, als je de hele liesplooi laat behandelen zonder beharing op de bovenbenen, of €112,50 in plaats van €150,- als er een extra stukje bij komt. De behandeling vindt plaats om de 6 weken en zogauw je begint, heb je al het voordeel van een gladde huid omdat de haren uitvallen! Bel ons voor meer uitleg als je twijfelt of lees vast de info over laserontharing op deze website.
Note; je wilt niet weten hoe vaak we horen ‘dat had ik jaren eerder moeten doen…’! Lees hieronder de voorwaarden.

Voorwaarden zomeractie 2019

  • Actie loopt van 1 juni 2019 tot 1 september 2019.
  • Om mee te kunnen doen moet je éérste behandeling binnen de actieperiode vallen. Vanwege de interval van 6 weken die tussen de laserbehandelingen moet plaatsvinden, is het niet mogelijk om 3 behandelingen in de actieperiode te doen.
  • Het meedoen met de actie geeft recht op 25% korting op de eerste 3 laserbehandelingen van het lichaam.
  • Na de 3e behandeling wordt overgegaan op het normale tarief. Doorgaan is geen verplichting. Wel is er na 3 behandelingen nog geen zekerheid van permanente reductie van de haren.
  • Om de haargroei te kunnen laten behandelen, mag de huid ter plaatse niet gebruind zijn door zon of zonnebank. Tevens moeten de haren minimaal 3 weken niet ge-epileerd of geharst zijn. Scheren of het gebruik van ontharingscrème mag wel.
  • Indien je in een lopend traject van laserbehandelingen zit maar de actie gemist hebt, krijg je eenmalig een korting van 50%. Met lopend traject wordt bedoeld dat je nog in 2019 behandelingen hebt ondergaan met een interval van 6 tot 8 weken.