Vacature Triaderm: Huidtherapeut 16-24u p/wk

We zijn met ingang van het nieuwe jaar op zoek naar een enthousiaste huidtherapeut voor op de werkvloer van beide locaties!

We bieden veel verschillende soorten behandelingen aan, zoals:

Acnebehandeling (o.a. reinigingen en div. peelings)
Microdermabrasie en microneedling (restacne, restacnelittekens, huidverbetering)
Ontharingslaser (755nm/1064nm) en elektrische epilatie
Pigmentlaser (755nm/532nm)
Couperose en beenvaatjes laseren (532nm/1064nm)
Huidverbeterende laserbehandeling (non-invasief)
IPL (m.n. diffuse roodheid)
Oedeemtherapie (o.a. MLD, compressietherapie, TEK)
Coagulatiebehandelingen en cryotherapie

We vinden het belangrijk dat je afgestudeerd bent en al werkervaring hebt opgedaan in de praktijk, in de omgang met mensen en met alle huidtherapeutische behandelingen. Je houdt ervan om mensen echt verder te helpen met een maatwerk behandelplan en goed advies. Je kunt goed luisteren, maakt makkelijk contact en je spreekt en schrijft in algemeen beschaafd Nederlands. Ook kun je je goed verstaanbaar maken in het Engels. Je kunt goed klinisch redeneren en je kunt begrijpelijk en inhoudelijk praten met zowel patiënt als arts. Je bent leergierig, secuur in de behandelingen, maar ook in het documenteren van wat je doet, want dit wordt steeds uitgebreider. Daarnaast heb je een brede blik en kun je goed signaleren in de praktijk waarmee je verder nog kunt helpen. Je staat (kwaliteits)geregistreerd in het KP en bent lid van de NVH.

We werken in een hecht team van 6 huidtherapeuten en een officemanager in een open sfeer. Onder je werktijden vallen ook een avonddienst en af en toe een zaterdag. Je krijgt hier een hele fijne en leerzame werkplek voor terug! Salaris en arbeidsvoorwaarden worden duidelijk in het gesprek. Heb je interesse? Mail ons op directie@triaderm.nl je CV mét foto en persoonlijke motivatie!

Hartelijke groet, Eva Bonthuis-Muller, Anke Ellenbroek en Kim Berger

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *