Voorjaarsaanbieding laserontharing 2018

Het is voorjaar en dat betekent dat we het weer tijd vinden voor een mooie actie.
Als je tussen vandaag en 1 september start met laserontharing op het lichaam, krijg je van ons op de eerste 3 behandelingen 25% korting!
De behandeling vindt plaats om de 6 weken en direct nadat je begonnen bent, heb je al het voordeel van een gladde huid omdat de haren uitvallen!
Bel ons voor meer uitleg als je twijfelt of lees vast de info over laserontharing op deze website.
Note; je wilt niet weten hoe vaak we horen ‘dat had ik jaren eerder moeten doen…’!

Voorwaarden zomeractie 2018

  • Actie loopt van 1 mei tot 1 september 2018.
  • Het meedoen met de actie geeft recht op 25% korting op de eerste 3 laserbehandelingen van het lichaam.
  • Na de 3e behandeling wordt overgegaan op het normale tarief. Doorgaan is geen verplichting.
  • Vanwege de interval van 6 weken die tussen de laserbehandelingen moet plaatsvinden, is het niet mogelijk om 3 behandelingen in de actieperiode te doen. In elk geval dient de eerste behandeling daarom in de actieperiode plaats te vinden om de korting van 25% op de eerste drie behandelingen te ontvangen.
  • Mensen die al een behandeltraject zijn gestart in 2018 met laserbehandelingen van het lichaam en al 3 aaneengesloten behandelingen hebben ondergaan krijgen ook eenmalig 50% korting.
  • Om de huid veilig te laten behandelen, mag deze niet gebruind zijn door zon of zonnebank. Tevens moeten de haren minimaal 3 weken niet geëpileerd of geharst zijn. Scheren of het gebruik van ontharingscrème mag wel.
  • LET OP: als je tijdens de actieperiode een nieuwe cliënt aanbrengt die ook (aantoonbaar) meedoet aan de actie, krijg je van ons ook de 4e behandeling met kortingstarief!