Het is 1 juni en dat betekent dat we het weer tijd vinden voor een mooie zomeractie. Als je tussen vandaag en 1 september begint met laserontharing van bikini en/of oksels, krijg je de eerste 3 behandelingen 25% korting!
Dat betekent bijvoorbeeld dat je je oksels kunt laten doen voor €75,- in plaats van €100,-. De bikinilijn verschilt per persoon erg qua te behandelen oppervlak, dus daarvoor kun je een gratis consult inplannen om erachter te komen wat dat voor jou kost. Een indicatie is €93,75 in plaats van €125,-, als je de hele liesplooi laat behandelen zonder beharing op de bovenbenen, of €112,50 in plaats van €150,- als er een extra stukje bij komt. De behandeling vindt plaats om de 6 weken en zogauw je begint, heb je al het voordeel van een gladde huid omdat de haren uitvallen! Bel ons voor meer uitleg als je twijfelt of lees vast de info over laserontharing op deze website.
Note; je wilt niet weten hoe vaak we horen ‘dat had ik jaren eerder moeten doen…’!

Voorwaarden zomeractie 2017

  • Actie loopt van 1 juni 2017 tot 1 september 2017.
  • Het meedoen met de actie geeft recht op 25% korting op de eerste 3 laserbehandelingen.
  • Na de 3e behandeling wordt overgegaan op het normale tarief. Doorgaan is geen verplichting.
  • Vanwege de interval van 6 weken die tussen de laserbehandelingen moet plaatsvinden, is het niet mogelijk om 3 behandelingen in de actieperiode te doen. In elk geval dient de eerste behandeling daarom in de actieperiode plaats te vinden om de korting van 25% op de eerste drie behandelingen te ontvangen.
  • Om de oksels en/of de bikinilijn te kunnen laten behandelen, mogen deze niet gebruind zijn door zon of zonnebank. Tevens moeten de haren minimaal 3 weken niet ge-epileerd of geharst zijn. Scheren of het gebruik van ontharingscrème mag wel.
  • LET OP: als je tijdens de actieperiode een nieuwe cliënt aanbrengt die ook (aantoonbaar) meedoet aan de actie, krijg je van ons ook de 4e behandeling met kortingstarief!