Ze is jaren bij ons geweest. Haar gezicht achter de balie en stem aan de telefoon zijn vrijwel iedereen bekend. En toen kwam er een nieuwe liefde in haar leven, woonachtig in Rotterdam, dit gevolgd door een verhuizing én gezinsuitbreiding! Dit betekende helaas dat Krista haar werk in Utrecht los moest laten. Hoewel we haar ontzettend zullen missen wensen we haar natuurlijk alle geluk. Krista wilde graag het volgende nog met jullie delen.
‘Beste lezers, zoals jullie misschien al in de wandelgangen hebben begrepen heb ik afscheid moeten nemen van Triaderm na mijn zwangerschapsverlof. De afstand vanuit Rotterdam bleek na de geboorte van onze geweldige zoon Duuk te groot en er waren ook nog eens plannen om nog iets verder weg te gaan wonen. Inmiddels wil ik jullie vanuit mijn nieuwe woonplaats Hellevoetsluis heel hartelijk bedanken voor het prettige contact van de afgelopen jaren. Ga jullie allen goed en wie weet treffen we elkaar nog eens!’