Twijfelt u of u met uw huid terecht kan bij de huidtherapeut? Als aanvulling op onze reguliere afspraken en om de drempel voor u lager te maken biedt Triaderm een gratis inloopspreekuur!

Elke maandag kunt u tussen 16:30 en 17:30 uur langskomen voor een gratis en vrijblijvend consult met een van onze huidtherapeuten.

Voorafgaand van iedere behandeling wordt er normaal gesproken altijd een afspraak gemaakt voor eenvrijblijvend en gratis consult bij Triaderm. De huidtherapeut vertelt in dit consult precies hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat u kunt verwachten en stelt een voor u passend behandelplan op. Dit behandelplan is gebaseerd op de huidaandoening zelf, uw huidtype en uw wens ten opzichte van het meest realistische resultaat. Tijdens het inloopspreekuur is het afhankelijk van de drukte hoeveel tijd de huidtherapeut voor u kan nemen. Als u zeker wilt weten dat er voldoende tijd voor u beschikbaar is, neemt u dan contact met ons op en plan een gratis en vrijblijvend consult in op afspraak. Het consult kan dan tot maximaal een half uur duren.

Het is van belang dat u goed weet hoe u met uw huid om moet gaan buiten de behandelingen om. Dit staat namelijk vaak in direct verband met het te behalen resultaat. Bij Triaderm krijgt u altijd de nodige informatie en een eerlijk advies van de huidtherapeut, waarna u met een prettig gevoel aan een behandeling kunt beginnen.