De behandelruimte waar we uw huid helpen

GRATIS CONSULT?

Plan uw afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

telefoon_icon  030 271 55 11 (Utrecht)
telefoon_icon  026 202 26 56 (Arnhem)

Om een afspraak te maken kunt u ook het contactformulier invullen. 

Tevens is er elke maandag een inloopspreekuur tussen 16.30u en 17.30u

Onze therapeuten

huidtherapeut anke

Anke Ellenbroek

‘Wat betreft mijn beroepskeuze is het spreekwoord ‘de appel valt niet ver van de boom’ op mij van toepassing! Bij ons thuis werkte iedereen in de zorg en voor mij was al snel duidelijk dat ik dat ook graag wilde. Tijdens de HBO opleiding Huidtherapie ontdekte ik mijn passie: mensen met een huidprobleem aan de buitenkant helpen, waardoor ze zich van binnen beter gaan voelen!
Op dag 1 van de opleiding leerde ik Kim en Eva kennen en zijn we nooit meer uit elkaar gegaan. Zo ontstond in het 4e jaar het idee voor het starten van een eigen praktijk voor huidtherapie. In 2006 studeerde ik af en een jaar later openden we met zijn drieën Triaderm. Tot op de dag van vandaag geeft het werken als zowel therapeut als ondernemer, mij alles wat ik zoek in mijn beroep!’

huidtherapeut eva

Eva Bonthuis-Muller

‘In 2005 studeerde ik af als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Voor mij was het snel duidelijk dat een opleiding in de zorg goed bij me past; ik ben praktisch ingesteld en geef om het welzijn van mensen. Daarnaast ben ik heel geïnteresseerd in de functies van zowel het lichaam als de geest; wat beweegt een mens te doen wat hij doet? Welke factoren kunnen er nog meer van invloed zijn, op het probleem waar het om gaat? In mijn beroep vind ik veel voldoening, aangezien de huid een heel groot orgaan is en het beroep Huidtherapie daarom ook heel veel verschillende behandelingen omvat. Elke behandeling die ik doe zie ik als maatwerk, omdat iedere huid en iedere persoon uniek is. Ik houd ervan om precies te werken, details op te merken en de huid mooier te maken.

Huidtherapeute Kim Berger

Kim Berger

‘Een carrière in de medische wereld werd voor mij al snel duidelijk door veel inspiratie vanuit mijn familie en na verschillende vakantiebaantjes. Bij het MST ziekenhuis te Enschede heb ik al in de pubertijd onbevangen kennis gemaakt met de zorg, waardoor mijn interesse in dit vakgebied groeide.
Tijdens de zoektocht naar een richting waarin ik met patiënten bezig zou kunnen zijn, kwam ik de HBO studie huidtherapie tegen; ik was gelijk verkocht! Huidtherapie geeft mij de juiste uitdaging om mensen op allerlei gebieden te kunnen helpen.

Ik ben heel erg blij dat ik dit beroep kan uitoefenen en voor mij is de combinatie van dit werk samen met het managen van de praktijk, de ideale combinatie!’

Kiki Fleming huidtherapeut

Kiki Fleming

In de laatste fase van mijn studie ben ik bij Triaderm begonnen als stagiaire. In deze periode heb ik aan den lijve ondervonden wat een ontzettend spontaan, professioneel en ervaren team het Triaderm-team is. Omdat het van beide kanten goed beviel, ben ik na het afronden van de HBO-opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht begonnen als huidtherapeut bij de praktijk.

Het werk als huid- en oedeemtherapeut is afwisselend, wat mij erg aanspreekt. De diversiteit van de aandoeningen, de uiteenlopende behandelingen, het resultaatgericht werken en het werken met mensen maakt huidtherapie een bijzonder en dankbaar beroep. Ik vind het een mooie uitdaging om voor elk huidprobleem een passende oplossing te vinden.

Patricia de Vries, huidtherapeut bij Triaderm

Patricia de Vries

‘Eind 2014 mocht ik mijn afstudeerstage van de HBO opleiding Huidtherapie volbrengen bij Triaderm. Vanaf dag één voel ik me er ontzettend op mijn plek en waardeer ik de manier van werken binnen deze praktijk. Laagdrempeligheid, kennis overbrengen en de patiënt centraal stellen zijn dingen die ook ik erg belangrijk vind in mijn vak als huidtherapeut. Bovendien blijven ze op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en behandelingen in het vakgebied, wat ervoor zorgt dat je als therapeut kunt blijven leren en groeien. Vol passie ben ik dagelijks aan het werk en geniet ik van de diversiteit aan mensen die ik tref in de praktijk. Mijn doel is allen op een passende manier te behandelen en te adviseren, en zo mijn steentje bij te dragen aan een gezonde en stralende huid!

Margot

Margot Lemmens

Toen ik in 2009 startte met de opleiding tot huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht, wist ik direct dat dit beroep bij mij paste. De huid is het orgaan dat de grootste verscheidenheid in ziektebeelden vertoont, maar is ook het meest zichtbaar. Wanneer je iets met je huid hebt, vooral in het gezicht, kan men daar erg onzeker over zijn. Na het afronden van mijn studie ben ik het cosmetisch werkveld ingedoken en heb ik mijn kennis van huidverbeterende behandelingen verbreed. Naast deze werkzaamheden loop ik ook al een tijdje bij Triaderm rond. Zowel cosmetische als medische behandelingen komen hier samen, wat voor mij de ideale afwisseling is. Daarnaast spreekt de deskundigheid en persoonlijke aandacht naar de patiënt mij ontzettend aan. Triaderm voelt voor mij als thuis komen!

Karin van Oirschot natuurgeneeskundige

Karin van Oirschot

Ik ben Karin van Oirschot, werkzaam als natuurgeneeskundige in Utrecht. Gedurende 20 jaar ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeute. In 1985 ben ik me gaan verdiepen in de natuurgeneeskunde.
Ik heb de opleidingen voor SIVAS polsdiagnostiek, ooracupunctuur en elektro−diagnostiek volgens RADTS en Voll afgerond. Tevens ben ik Master in de Energetische Meditatie.

Ik zie het als een uitdaging om mijn kennis en vaardigheden op het gebied van fysiotherapie en natuurgeneeskunde samen te brengen
ten behoeve van uw gezondheid. Met andere woorden: ″Oost ontmoet West″.

Onze office-manager


fleur-klein

Fleur Janssen

Een baan waarin ik persoonlijk contact heb met veel verschillende mensen en daarbij dienstverlenend én oplossingsgericht bezig kan zijn, is wat het allerbeste bij me past. Voorheen ben ik na het afronden van de Pabo, 10 jaar in de horeca werkzaam geweest. Na het krijgen van een prachtige dochter is het nu heerlijk om regelmatige werktijden te hebben. Ik had veel zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze heb ik bij Triaderm zeker gevonden. Ik voel me hier helemaal thuis en het is erg fijn deel uit te mogen maken van dit warme team!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Triaderm, praktijk voor huid-, oedeem- en lasertherapie is aangesloten bij onderstaande branche-organisaties en heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

© Copyright - Triaderm, de beste therapieën voor je huid