Krijg een dermatologische screening van je huid bij Triaderm

GRATIS CONSULT?

Plan uw afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

telefoon_icon  030 271 55 11 (Utrecht)
telefoon_icon  026 202 26 56 (Arnhem)

Om een afspraak te maken kunt u ook het contactformulier invullen. 

Tevens is er elke maandag een inloopspreekuur tussen 16.30u en 17.30u

Dermatologische huidscreenings bij Triaderm

Eens per maand is er een dermatoloog uit het Diakonessenhuis (Utrecht, Zeist en Doorn) bij Triaderm om huidkankercontrole te verrichten. Dit betekent dat uw huid wordt onderzocht op de mogelijke aanwezigheid van (voorlopers van) huidkanker. U kunt hiervoor een afspraak maken via het reguliere telefoonnummer van Triaderm. Een verwijzing van de huisarts is hiervoor niet nodig.

De werkwijze is als volgt:

Tijdens dit consult zal de dermatoloog uw hele huid beoordelen op de aanwezigheid van (voorlopers van) huidkanker. Zo nodig worden verdachte plekken fotografisch vastgelegd. U krijgt adviezen en voorlichting over behandelingen. Een verslag van het screeningsonderzoek wordt vervolgens naar uw emailadres verzonden. Tijdens dit bezoek worden geen behandelingen gedaan.

Indien u na dit bezoek behandeld wilt worden zijn er 2 mogelijkheden.

  1. Als het gaat om goedaardige plekken kunt u rechtstreeks een afspraak maken bij de huidtherapeuten van Triaderm. Deze behandeling wordt over het algemeen niet vergoed door de zorgverzekeraar. De kosten per behandeling zijn €43,-.
  2. Als het gaat om een (voorloper van) huidkanker kunt een afspraak maken voor de behandeling bij een dermatoloog. De dermatologen die u onderzoeken bij Triaderm werken allemaal in het Diakonessenhuis, locatie Utrecht, Zeist en Doorn. Vanzelfsprekend kunt u ook in uw eigen woonplaats een dermatoloog bezoeken. Deze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar, na aftrek van het eigen risico en met een verwijzing van de huisarts.

Zie voor meer informatie over de maatschap Dermatologie van het Diakonessenhuis:

http://huidziektenutrecht.nl/

De volgende data voor een persoonlijke huidcontrole zijn nu nog mogelijk:

Donderdag 12 april 2018 van 14.00-16.15u


Onze nieuwsbrief ontvangen?

Triaderm, praktijk voor huid-, oedeem- en lasertherapie is aangesloten bij onderstaande branche-organisaties en heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

© Copyright - Triaderm, de beste therapieën voor je huid